Upotreba bebi pudera u životu ženaRadi se o multifunkcionalnom  proizvodu pebi puderu u životu žena jer ovaj proizvod ima mnogobrojne namene:
*suvo prenje kose: naneti bebi puder na kosu, utrljati u koren zatim dobro isčešljati celu dužinu.Bebi puder će upijati višak masti i povećava se volumen kose.
*uklanja sjaj sa kože: na lice naneti malu količinu pudera, kada ste pred kamerom ili fotoaparatom.Bebi puder apsorbuje znoj sa lica, ublažava sjaj naročito kod osobe tamne puti.
*lakše uklanja pesak sa kože: ako ste na plaži uvek ponesite bebi pudera  i nanesite tanak sloj preko tela.Tako ćete omogućiti da pesak se ne zalepljuje na kožu i lako se uklanja.
*karmin na usne će duže trajati: nakon prvog sloja karmina, prislonite maramicu da pokupi višak karmina, četkicom nanesite tanak sloj pudera, zatim ponovo nanesite karmin, uverićete se da karmin mnogo duže traje na usnama.
*povećava volumen trepavice: izmedju dva sloja maskare nanesite sloj pudera za bebe.S time se produžuje volumen vašim trepavicama.
*uklanja neprijate mirise iz patike: nakon teretane nemate vremena ili mogućnosti za tuširanje jer su vam noge oznojane.Sipajte malo bebi pudera u patike, da apsorbuje znoj i neprijatne mirise.Inače na oznojene noge kako ćete obuvati čiste patike.

PODELI
Prethodni tekstFlavonoidi
Sledeći tekstPrirodni sapuni

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here