Upotreba bebi pudera u životu ženaRadi se o multifunkcionalnom  proizvodu pebi puderu u životu žena jer ovaj proizvod ima mnogobrojne namene:
*suvo prenje kose: naneti bebi puder na kosu, utrljati u koren zatim dobro isčešljati celu dužinu.Bebi puder će upijati višak masti i povećava se volumen kose.
*uklanja sjaj sa kože: na lice naneti malu količinu pudera, kada ste pred kamerom ili fotoaparatom.Bebi puder apsorbuje znoj sa lica, ublažava sjaj naročito kod osobe tamne puti.
*lakše uklanja pesak sa kože: ako ste na plaži uvek ponesite bebi pudera  i nanesite tanak sloj preko tela.Tako ćete omogućiti da pesak se ne zalepljuje na kožu i lako se uklanja.
*karmin na usne će duže trajati: nakon prvog sloja karmina, prislonite maramicu da pokupi višak karmina, četkicom nanesite tanak sloj pudera, zatim ponovo nanesite karmin, uverićete se da karmin mnogo duže traje na usnama.
*povećava volumen trepavice: izmedju dva sloja maskare nanesite sloj pudera za bebe.S time se produžuje volumen vašim trepavicama.
*uklanja neprijate mirise iz patike: nakon teretane nemate vremena ili mogućnosti za tuširanje jer su vam noge oznojane.Sipajte malo bebi pudera u patike, da apsorbuje znoj i neprijatne mirise.Inače na oznojene noge kako ćete obuvati čiste patike.

PODELI
Prethodni tekstFlavonoidi
Sledeći tekstPrirodni sapuni

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.