Dermaroler za liceIma široku primenu u estetskoj medicini, kozmetologiji i dermatologiji.Dermaroler ili dermavaljak poboljšava teksturu kože, pre upotrebe rolera za lice naneti serum na kožu.Veliki broj mikrouboda pokreće regeneracije i stimuliše nervne receptore. Dermaloroler ili dermavaljak ima tanke iglice, koje ne stvaraju nikakve traume na koži.Kada se koriste ove iglice stvaraju mikro-ubode na koži i za posledicu dovodi do proizvodnje kolagena i elastina.
To može da se koristi kod opuštanja ispod očiju, time se smanjuju vidljive kesice.
Primenjuje se za ožiljke koji su nastali od bubuljica i akne.Kada se koristi zajedno sa serumom povećava apsorpciju sastojaka koji se nanosi na kožu.
Dermatolozi uglavnom koriste dermapen slično deluje kao dermaroler.Za lice treba koristiti rolera od 0,3 mm debljine iglice jer debljina odlučuje oštećenje kože.Serum treba da sadrži sastojke poput hijaluronske kiseline i peptida ili retinola i vitamin C.
Priprema:kožu treba dobro očistiti zbog eventualne pojave neke infekcije.Ukoliko na koži postoje bubuljice-akne ne sme se koristiti termaroler, već prvo treba sanirati procese da koža bude čista.
Za upotrebu dermarolera treba izabrati odgovarajuće iglice za vaše telo i to:
-dermaroler sa iglicama od 0,5 mm se koristi kod malih ožiljaka, hiperpigmentacije, bora i oštećenja nastalih od UV zračenja.
-iglice od 1,5-2,0 mm kod strije ili eventualnih većih ožiljaka.
-roleri sa iglicom od 3,0 mm služe za regije oko ruke i butine, uspešno se koristi još kod opekotina, strije ili ožiljaka.
Kada koristite ovaj proizvod valjak ne treba da ima više od 540 iglica, potpuno u sterilnom pakovanju, potpuno nov.
Roler za lice se koristi mesečno jednom uz korišćenju krema protiv bora.Nakon upotrebe valjak treba alkoholom očistiti.Ovaj tretman je veoma efikasan usporava proces starenja, osvežava elastičnost kože.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.