Chevrolet_OrlandoChevrolet Orlando – smelo dizajnirano porodično vozilo, raznovrsno unutra u istoj meri koliko upečatljivo spolja. U jednom je trenutku udoban prevoz za sedam osoba, a već u sledećem – sedišta su spuštena i pun je nameštaja. Sa svojih 16 različitih kombinacija za sedenje, Orlando je zaista superiorno prilagodljivo vozilo
Sve je u fleksibilnosti
Sedmosedi moraju da posluže za mnogo više od pukog smeštanja 7 ljudi – u današnje vreme – sve je u raznovrsnosti. Tako da, bilo da morate da u Vaš MPV smestite prijatelje/prtljag/kućne ljubimce ili torbe za golf, Orlando ima sedišta i rešenja za skladištenje stvari koja će to omogućiti. Orlando zaista jeste sve što Vi želite da bude.
Tri udobna reda sedišta za 7 osoba
Fleksibilne kombinacije rasporeda sedišta
Sva zadnja sedišta se spuštaju za velike t
Orlando ima 16 različitih kombinacija rasporeda sedišta: ako prenosite velike prtljage možete da preklopite sva zadnja sedišta, ili samo neka od njih – i to tako lako da to možete učiniti samo jednom rukom.
Takođe postoji mnogo odeljaka u kojima možete čuvati ili sakriti Vaše lične predmete, kao na primer odeljak za prtljag u prostoru zadnjeg točka, ili odeljak iza radija radi diskretnog čuvanja i povezivanja MP3 plejera i audio opreme.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.