aventador2_2Aventador- najnoviji Lamborghinijev ‘razjareni bik’ je spreman za borbu! Britanski Auto Express je prvi zgrabio bika za rogove i testirao najnoviju Lamborghinijevu dvanaestcilindričnu zvijer zapremine 6.5 litara sa gotovo biblijskim performansama.
Brojke na papiru su naprosto prijeteće. Aventador je prvi Lamborghini koji će biti izrađen od ugljičnih vlakana,, imat će potpuno novi 691bhp V12 motor sa 691-om konjskom snagom, ovjes koncipiran po ugledu na formulu 1 i robotizirani ručni mjenjač sposoban za promjene brzne u u samo 50 milisekundi.
aventador3Dug, nizak i širok styling karoserije izgleda skladno a i u isto vrijeme i prijeteće -Aventador kao da viče da je spreman za ‘borbu’. Tu su i dalje obavezna škare-vrata, Reventonom nadahnut prednji kraj. Položaj za sjedenje je izvrstan, pogotovo u usporedbi s drugim V12 Lamborginijima iz prošlosti, ali vidljivost straga je ograničena-također uobičajeno kod Lamborginija. Nemojte planirati previše duga putovanja budući da je ukupni prtljažni prostor samo 110-litara, čak i Smart ForTwo ima dvostruko više prostora za prtljagu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.