Civic timu, vođenom od strane Mitsuru Kariya, dat je zadatak da kreira i razvije novi Civic. Uz aktuelni Civic model, koji je poznat po svom jedinstvenom spoljašnjem stilu i unutrašnjoj praktičnosti unutar C segmenta u Evropi, Mitsuru Kariya i njegov tim su bili željni da još bolje razumeju potrebe i želje evropskih kupaca. Sadašnji Civic postao je reper za njihova istraživanja da bi stvorili automobil koji je napredniji.
“…prilikom procene zahteva naših kupaca, prepoznali smo da su želje i potrebe evropskih kupaca jedistvene u mnogim aspektima. Fokusirali smo naš razvoj na ispunjenje ovih očekivanja i kroz ovaj proces smo doveli naše razvojne standarde do novog, višeg, nivoa.” (Mitsuru Kariya)
{gallery rows=2 cols=3}auto1{/gallery}
Sa trenutnim povećanjem cene goriva širom Evrope i ekološkim ciljevimapostavljenim da bi se dostigla smanjena emisija, zaključeno je, iz istraživanja evropskih kupaca, da sadašnji kupac Civic automobila ne razmatra samo moderan stil i performanse, već i napredne tehnologije. Tako je stvoren Civic koji je ekološki i još isplativiji ekonomičniji.
Razvojni period nove Honde Civic trajao je više od četiri godine. Skoro sve komponente na modelu Civic su nove ili su redizajnirane uz fokusiranje na podešavanje ogibljenja da bi se poboljšali vožnja i rukovanje, unutrašnje materijale da bi se poboljšao sveukupan unutrašnji kvalitet, novi dizajn i aerodinamiku uz poboljšanu efikasnost, i sa fokusom na motore sa poboljšanim performansama smanjenom emisijom CO2.
Povrh svega novi Civic se gradi na jezgru prednosti svog naslednika prethodnike i dovodi ih do znatno višeg nivoa. On je takođe najbolji unutar segmenta po performansama u odnosu na niske CO2 emisije-dizel model proizvodi skoro 110g/km sa 150 hp i 350 Nm obrtnog momenta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.