Jaz naslovna 800x600Honda Srbija je pripremila specijalnu ponudu za model Jazz koja obuhvata i specijalnu ediciju sa navigacijom i Bluetooth sistemom.
Jazz je gradski automobil manjih dimenzija sa niskom potrošnjom goriva i najprostranijim enterijerom u svojoj klasi, koji zadovoljava potrebe porodičnih ljudi, ali i mlađih osoba kojima je važna atraktivnost i autentičnost automobila.
Sa malim, ali snažnim benzinskim motorom od 1,2 litra i 90 KS, u ponudi se nalazi u osnovnom paketu opreme po ceni od 12.190 eur. Osim osnovnog paketa, u ponudi je i NAVI edicija po ceni od 12.350 eur, koja podrazumeva navigacioni uređaj u retrovizoru sa ekranom 4,3“, i-Go mape i Bluetooth sistem.
Snažan benzinski motor izuzetne ekonomičnosti (5,3l/100km), konstruisan je za kupce kojima je važna ušteda, kao i za one koji žele da dostignu potrošnju goriva koja se može porediti sa modelima sa dizel motorima.
Sa dužinom od 3900 mm, širinom od 1695 mm i visinom od 1525 mm, Jazz zauzima jedinstveno mesto između „superminija” i kompaktnih monovolumena, pružajući istovremeno stilski izgled prvih i praktičnost drugih.Iskošena hauba pruža bolju preglednost, a„magična zadnja sedišta“ okreću se jednim pokretom – pritiskom na dole, panije potrebno pomerati prednja sedišta. Praktičnost koncepta sedišta kod Jazz-a dopunjena je fleksibilnim prtljažnim prostorom, zasnovanim na sličnim principima kao i kod Honde CR-V, čija zapremina sa oborenim zadnjim sedištima iznosi čak 883 litra.
Kompaktan spolja, a prostran iznutra, Honda Jazz u potpunosti odgovara zahtevima svakodnevne gradske vožnje, ali i dužih putovanja. Sa osvojenih maksimalnih 5 zvezdica na Euro NCAP testu bezbednosti Honda Jazz svrstana je u red najbezbednijih vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.