honda_accordNastup Honde na predstojećem 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu obeležavaju dve premijere, restilizovana Honda Accord i Jazz Hybrid, ali i specijalni sajamski uslovi kupovine najpopularnijih Honda modela.

Tradicionalni sajamski popusti obuhvatiće sve Hondine modele, ali će najznačajniji biti kod modela Accord, Civic i CR-V. Honda Accord, godinama najprodavaniji model u D segmentu, sa bogatim paketom opreme Elegance, biće u ponudi po ceni od 21.900 Eur. Honda Civic 5D, dobitnik prestižne nagrade za dizajn „Red dot“, biće, uz sajamski popust, dostupna već od 13.900 Eur.

Važan deo Hondine ponude biće i SUV model, CR-V, sa sajamskom cenom od 22.500 Eur. Ovi uslovi biće aktuelni i pre početka sajma, već od 18. marta. Tradicionalno, za vreme trajanja sajma, sva originalna Honda dodatna oprema biće na popustu od 15%.

 

Odmah nakon predstavljanja na Salonu automobila u Ženevi, restilizovana Honda Accord biće predstavljena i publici u Beogradu. Restilizovana je spoljašnjosti, unapređena završna obrada enterijera, smanjena emisija štetnih gasova, još je niža potrošnja svih motora, a dodati su i novi napredni sistemi za bezbedniju vožnju. Još jedna premijera na Hondinom štandu biće Jazz Hybrid, čijim lansiranjem B segment prvi put dobija hibridnog člana. Pored toga, premijerno na sajmu, biće predstavljen i model CR-Z, prvi sportski hibridni kupe sa manuelnim menjačem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.