Printovi_su_u_modiDivlji, bogati, eklektični, pomalo psihodelični printevi i ove jeseni će biti totalna modna fora, posebno kada su u pitanju haljine. Na pistama Londona, Milana, Pariza i Njujorka videli smo očaravajući ples boja i raskošnih detalja.
Tako da sećanje na sada već legendarne Pradine prugice, iako dovedeno gotovo do neprepoznavanja, živi u kreacijama etikete Proenza Šuler za narednu sezonu.
Ako želite da budete u trendu, važno je da shvatite pravilo da šara na šaru ide. Karo dezen, prugice i pepito možete da kombinujete bez bilo kakve bojazni da će vas proglasiti za modni promašaj.
Ukoliko niste opčinjeni geometrijom, možete da koristite cveće i slikane materijale – sve što podseća na umetničku sliku je poželjno na odeći. I ne, nije reč samo o odeći za dan. U printu je sve. I poslovna odeća i garderoba koju želite da nosite na proslavama. Bitno je samo jedno – da uklopite materijale. Tačnije, ili je reč samo o debljim zimskim materijalima, ili je reč o svili i ostalim finim tkaninama koje su namenjene za toplije dane ili svečane prilike.
Izvor:Blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.