ŽENE VOLE JEFTINU KOZMETIKUU jednoj anketi koja je sprovedena u Velikoj Britaniji čak četiri od deset žena starijih od 50 godina je reklo da najviše veruju kozmetičkim proizvodima koji koštaju manje od pet funti (5,5 evra). Ovi proizvodi vam možda neće privući pažnju, ali iskusne dame koje su isprobale i skupu kozmetiku tvrde da čak i Vazelin odlično “radi”.
Vazelin je definitivno jedan od jefitnih favorita, bez obzira na neatraktivna pakovanja i odsustvo lepog mirisa. Bilo da ga stavljate na usne, ruke ili ogrubele delove kože, delovaće.
Druga na listi je Neutrogena krema za ruke protiv starenja, koja je originalno napravljena da bi zaštitila kožu norveških ribara od hladnoće.
Stari kozmetički brend u koji su se klele naše mame je Ponds, a jedan od omiljenih proizvoda Britanki je anti ejdž krema ovog proizvođača. Prodaja joj je naglo skočila kada je Kajli Minog priznala da je koristi. Na sledećem mestu je šampon za kosu “Wash & Go”.
– Žene u 50-im maštaju o tome da koriste skupe preparate koji usporavaju starenje, ali u ovakvjoj ekonomskoj situaciji ono na šta zapravo troše novac su isprobani proizvodi u koje veruju i znaju da će odraditi posao. Vazelin ima širok dijapazon, može se koristiti za negu usta, za hidrataciju kože, njime se mogu omekšati zanoktice, fiksirati obrve, a neke žene ga čak stavljaju i na trepavice jer kažu da od njega porastu- rekla je Alis Hart Dejvis sa sajta www.goodthingsbeauty.com. koji je sproveo anketu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.