pli_je_ponovo_u_modiPlišana odeća pruža mogućnost kombinovanja, pa u zavisnosti od izbora ostalih komada odeće i detalja može da bude deo ležernog, poslovnog i elegantnog izgleda
Mnogi dizajneri su ove sezone bili inspirisani stilom osamdesetih, pa je u većini kolekcija zastupljen pliš, materijal koji celokupnom izgledu daje senzualnu, otmenu i retro notu. Osim toga, dame vole plišanu odeću i zato što pruža veliku mogućnost kombinovanja, pa u zavisnosti od izbora ostalih komada odeće i detalja može da bude deo ležernog, poslovnog i elegantnog izgleda. Dizajneri su se i ovog puta potrudili da plišu daju novi pečat, kombinujući različite retro i moderne krojeve.
Akcenat je pre svega na haljinama od pliša koje se mogu naći u gotovo svim dužinama. Različitog su kroja – od uskih i atraktivnih koje prate liniju tela, dekoltiranih, bez ramena, do malo ležernijih, širih, u retro stilu, sečene ispod grudi i sa visokim strukom. Osim crnih, veoma su popularni i modeli u žutoj, crvenoj, boji zemlje i šljive, ali i desenirani i sa animal printom.
* Ove zime posebnu pažnju privlače plišani sakoi, ravni i strukirani, koje možete da nosite uz različite stilove. Lepo stoje i uz suknje, pantalone i preko haljina, a dobar su izbor i za slojevite odevne varijante.

* Što se tiče pantalona najviše se ističu uski i modeli ravnog kroja sa širim nogavicama koji se lepo uklapaju uz plišane sakoe, providne košulje i korsete, a svaku kombinaciju još više ćete naglasiti ako je upotpunite visokom potpeticom.
* Aktuelne su i tunike od pliša u varijanti sa uskim crnim pantalonama ili helankama, kao i top koji je odličan izbor i za opuštenije varijante ukombinovan sa tamnim farmerkama i čizmama.
* Za mnoge prilike vašu odevnu kombinaciju možete upotpuniti i detaljima od pliša, na primer, dobrim cipelama, šeširom, kapom ili šalom. Izbor je na vama, a uz malo mašte vaš stil možete učiniti još efektnijim.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.