Glamurozne_niske_biseraNiske bisera ženi daju prefinjenost i naglašavaju ženstvenost. Simbol su elegancije i otmenosti, nekada su bili dostupni aristokratiji, a danas ih mogu imati gotovo svi
Nakitu se svake sezone poklanja posebna pažnja. I ove zime dizajneri su ga posebno istakli u svojim kolekcijama. A akcenat je ovog puta na biserima koji, čini se, postoje i traju isto koliko i moda.

Niske bisera ženi daju prefinjenost i naglašavaju ženstvenost. Simbol su elegancije i otmenosti, nekada su bili dostupni samo bogatoj aristokratiji, a danas ih mogu imati gotovo svi.

Najveću popularnost biserima dale su velike filmske dive poput Sofije Loren, Merilin Monro i Elizabete Tejlor, a neizostavni su bili i u kolekcijama čuvene modne ikone Koko Šanel.

Ove sezone biseri su mnogim modnim linijama dali pečat glamura, a dizajneri su ih zaista maštovito iskoristili u raznim kombinacijama.

08m_3Nose se kao ogrlice, kraće ili dugačke u više nizova, kao minđuše, narukvice, kombinovani sa drugima komadima nakita, a veoma su atraktivni kao deo ekstravagantne bižuterije i XXL ogrlica. Ove zime moderne su i varijante belih i bisera u drugim bojama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.