Ajlajneri u bojiOvog leta ajlajneri su u samom vrhu mejkap trendova. Najviše se koriste za mačkasti look, ali i za druge aktuelne stilove šminkanja. Poseban akcenat je na ajlajnerima u boji koji osvežavaju celokupan izgled i daju mu vedriju notu.
Zato se slobodno poigrajte sa plavim, ljubičastim, zelenim, zlatnim, srebrnim, pa čak i žutim, narandžastim i crvenim ajlajnerom. Ove boje možete koristiti u različitim stilovima mejkapa, i diskretnim i malo jačim, na vama je izbor, a nekoliko saveta olakšaće vam njihovo nanošenje.
* Na lice prvo nanesite dobru podlogu kako biste prikrili nesavršenosti, jer ove boje ajlajnera još više privlače pažnju. Možete koristiti tonirane kreme ili lagane pudere, a preko stavite malo svetlucavog pudera u prahu.
* Zatim na kapke nanesite bazu za senku koja sprečava da se šminka razmaže. Nanesite je u tankom sloju i lepo razmažite.
Za dnevni mejkap koristite neutralnu senku, a možete i bez nje jer je ajlajner u boji sasvim dovoljan za isticanje očiju.
Uveče ajlajner možete kombinovati i sa jačim senkama, na primer ljubičastu senku i tirkizni ajlajner, ili smeđu sa zlatnim ajlajnerom, plavu sa pink ajlajnerom…
* Pre nego što nanesete ajlajner ivicu kapka prvo obeležite tačkama, pa preko povucite liniju od unutrašnjeg dela ka spoljašnjem i sačekajte da se osuši. Ako želite mačkasti look, na kraju liniju izvucite na gore.
* Možete se poigrati i sa više boja ajlajnera. Na primer na unutrašnji ugao nanesete plavi, na sredinu žuti i na kraju pink ajlajner, samo u ovom slučaju budite diskretniji sa senkama. Dobar efekat dobićete i ako uz trepavice prvo nanesete crni ajlajner, pa iznad povučete liniju zlatnim.
* Svetlucavi ajlajneri su hit ovog leta i mogu se nositi i preko dana i uveče.
Za dnevni mejkap birajte neutralnije boje, a uveče jače i upečatljivije.
Svetlucavi ajlajneri odlično stoje u kombinaciji sa drugima bojama ajlajnera, a mogu se naneti i preko krejona ili namazati umesto senke na gornji kapak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.