aktuelni trendovi sminkanjaAktuelnim stilovima šminkanja vizažisti žele pre svega da ženu predstave kao nežnu, tajanstvenu i emotivnu. Upravo zbog toga se i poigravaju bojama, kontrastima, nijansama… Dominiraju raskošni, svetlucavi i topli tonovi, kako na očima, tako i na usnama i noktima. Naravno, važno je da šminka bude usklađena sa odevnom kombinacijom.
Od boja, ove sezone dominiraju sve nijanse ljubičaste, smeđa, srebrna, teget, tamno-plava, ciklama… Najbolji efekat dobićete senčenjem. Zato na ceo kapak prvo nanesite svetliju boju, potom na spoljni ugao tamniju, a na unutrašnji ugao kapka svetlucavu senku. Možete, na primer da kombinujete žutu, ljubičastu i šampanj boju.
Usne možete da istaknete karminom u boji ciklame ili u nekoj ljubičastoj nijansi. A da bi sve izgledalo besprekorno pre senčenja očiju, nanesite dobru podlogu koja će prikriti nesavršenosti na licu.
Oči su ogledalo duše i veoma su važne u komunikaciji s ljudima. One su tajno oružje žena, naročito onda kada žele da ostave utisak. Zbog toga je važno da ih istaknate na najbolji način.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.