u_trendu_neonske_boje_v

Neonske boje nisu baš najzahvalnija varijanta za nošenje i može se činiti da je teško uklopiti ih u svakodnevnu garderobu, međutim uz par saveta i trikova, ovaj poslednji modni imperativ će Vas, svakako, dovesti u centar pažnje.
Jarko žuta i narandžasta, drečave pink, plava i zelena, nezaobilazna ljubičasta…na trenutak, poput povratka osamdesetih, međutim, neonske boje danas malo su drugačije i možete se uspešno igrati sa njima. Kako smo mogli videti u kolekcijama Sonje Rajkel, Nine Riči, Mark Džejkobsa, Žil Sandera…; neonske boje su uspešno vaskrsle i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.

 

Prihvatite moto “Svetlo je zabavno, zašto se ne zabaviti tokom celog dana?“ i pridružite se veseloj zabavi neonskih boja. Koralno narandžasta je posebno naglašena ove sezone i odlično se uklapa uz ljubičaste i zelene tonove. Ako Vam je mnogo upadljivo, detalj poput tankog kaiša neke neutralne boje, recimo zlatne, napraviće taj prefinjeni balans.

Žuta boja je boje Sunca i, kao takva, zrači pozitivizmom i srećom. Osmelite se i nosite žute haljine, kostime, suknje preko dana, na poslu, na kafi sa prijateljicama; kombinujte je sa belom, ali i narandžastom i crvenom, kivi zelenom, pink i nećete pogrešiti.
Pink možete kombinovati kako Vam drago. Plava, zelena, bela, ali i cvetni dezeni – u zavisnosti od doba dana i prilike.

Ako ne možete da se osmelite dovoljno i ponesete neku od živopisnih boja garderobe, a Vi koristite šminku u bojama neona. Fluoroscentni pink ili jarko narandžasti karmin poslužiće sasvim fino – neće biti previše upadljivi i osvežiće garderobu koju imate na sebi.

U istu svrhu, poslužiće i obuća. Osmelite se i obujte sandale ili cipele pink, zelene, ticijan ili crvene boje. Ukombinujte sa nekom od tašni u isto tako smelim bojama i, ove sezone, nećete proći neopaženo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.