nova_frizuraAko su vam pramenovi vidljiviji od boje kose, kosa je suva i ispucala, a vaš frizer napamet zna kako vas treba ošišati, krajnje je vrijeme da se odvažite na promjenu
Kažu li vam prijateljice koje vas dugo nisu vidjele da se niste nimalo promijenili od srednje škole, možda je vrijeme da to napokon učinite. Potražite u časopisima frizure koje vam se sviđaju i odlučite se za onu koja vam najbolje pristaje. No primijetite li da vam kosa beživotno pada i da nema volumena čak i nakon feniranja, također je vrijeme za promjenu. Najprije je nakovrčajte ili barem malo podrežite.
A trošite li više od 20 minuta na stiliziranje, znači da od trenutačne frizure ne možete puno napraviti. Neka vas frizer ošiša slojevito da možete uvijati kosu ili “oživi” vaše beživotne uvojke, primjerice, tako što će vam napraviti bob frizuru. Također, vežete li stalno kosu u rep, i to je znak da joj treba promjena.Napravite šiške ili se slojevito ošišajte da biste oblikovali uvojke, a i tako ćete kosu češće nositi raspuštenu. Ako vam je kosa presvijetla, tamnijim pramenovima vratite joj prirodnu boju.
Kosa je postala suva
Kako biste se riješili suhe i ispucane kose, više se ošišajte. No dotad hidratizirajte kosu kremama.
Frizer vas može šišati zatvorenih očiju
Vreme je da potražite novog frizera ako vas sadašnji zna napamet ošišati. Kako biste bili moderno ošišani, isprobajte kraće frizure, a onda mijenjajte teksturu i boju kose prema želji. Za početak neka slojevi budu dulji, a obvezno upotrebljavajte sprej za volumen.
Pramenovi su vam vidljiviji od boje kose
Ako je ovo vaš slučaj, znači da su vam pramenovi predebeli. Za promjenu obojite kosu u jednu boju kako biste prekrili sve pramenove, a nove nemojte praviti barem tri mjeseca. Ionako će se svjetliji pramenovi s vremenom vidjeti ispod boje, a to će kosi dati poseban sjaj.
Promenili ste stil, ali niste frizuru
Mijenjanje stila odijevanja idealno je i za promjenu frizure. Tako ćete imati novi izgled doslovno od glave do pete. Primjerice, ako ste upravo smršavjeli i ponosno pokazujete liniju u novoj odjeći, neka i kosa bude glatka i sjajna, a frizura neka ističe crte lica.
Brzo rješenje
Ne dobivate više komplimente na račun kose? Samo je uvijte vrućim ili električnim uvijačem pa uživajte u novoj frizuri i bez posjeta frizeru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.