thumbnail.phpMožda vam se ponekad čini da on uopšte ne primećuje razliku između vaše dnevne neupadljive šminke i noćnog vamp izgleda, ali to ipak nije tačno! Pitali smo tipove kakav stil šminkanja im se najviše dopada i dobili neke zanimljive rezultate. Ono sa čim se gotovo svi slažu jeste da devojke sa previše šminke nisu naročto privlačne, kao i da crveni karmin, ma koliko seksi izgledao, nije prepurčljiv za dejt – jer će posle strastvenog poljupca, naravno završiti svuda po njima. Evo kakav izgled oni najviše vole i kako da se našminkate na taj načn

 

Ovaj način šminkanja nesumjivo privlači najviše pažnje. Anketiranim muškarcima posebno se dopada kada devojka sivom senkom istaknute svoje oči, dok na ostalom delu lica nema previše šminke. U toj kombinaciji dopada im se sjaj na usnama, jer to daje prirodan, ali istovremeno seksi izgled. Evo kako to da postignete:

* Crnom (oštrom) olovkom za oči iscrtajte gornju i donju liniju oka, a zatim umekšajte linije prstom. Tamniju nijansu sive senke nanesite duž iscrtane linije, na samom kapku, kao i malo iznad. Tik ispod obrva nanesite svetliju nijansu.
* Dobar balans jako iscrtanim i tamnim očima predstavlja svetloroze rumenilo.
* A da biste postigli efekat koji se toliko svideo momcima, iscrtajte usne ulovkom u prirodnoj boji kože, a zatim nanesite bezbojan sjaj.

Muškarci koji su svoj glas dali ovako našminkanim devojkama, vole ultrasjajne usne i bronzani sjaj na očima. Da biste postigli ovakav izgled, potrebno je sledeće:

* Donju ivicu oka iscrtajte mekom crnom olovkom, a sedefastu senku u boji bronze nanesite na kapke.
* Precizno nanesite rumenilo u boji terakota.
* Najzad, na usne nanesite sjaj u boji korala.

Većina učesnika ankete ovaj izgled doživljava kao jednostavan i pomalo dosadan. Ali ako mislite da vaš partner spada u onih 8% koji vole jednostavan i nežan izgled, evo kako da to i postignete.

* Uz pomoć sedefeste srebrne olovke za oči iscrtajte ivice očiju i kapke.
* Na obraze nanesite rumenilo u boji maline.
* Usne namažite mat karminom u pink boji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.