gde zaprositi devojku

 Koja su to najromantičnija mesta, koja bi bila savršena za jednu prosidbu?

Da li na ovo pitanje stvarno postoji pravi odgovor?

Postoji nekoliko mesta, koja su izuzetno romantična i savršena za prosidbu, ali to ipak ne može biti garancija za pozitivan odgovor.

Prema statističkim podacima, najromantičnija mesta za prosidbu su:

Sacre-Coeur Bazilika, Pariz

Da li je prosidba u Parizu kliše?

Zaprositi devojku u Parizu možda se već smatra klišeom, ali ne treba zaboraviti da su nekada klišei najdelotvorniji.

Ako volimo pešačenje, kroz Le Moulin de la Galett (zaobivši Pigall, crvenu zonu Pariza) možemo da odemo do Montmartre i odmorimo se na predivno osvetljenim belim stepenicama Sacre-Coeur bazilike. U večernjim satima se sa ovog mesta pruža predivan pogled na ceo Pariz. Prosidba u ovakvoj atmosferi bi svakako trebalo da rezultuje pozitivnim odgovorom.

Central Park, New York City

Central Park smešten u centru Manhattan-a, predstavlja savršeno mesto za odmor, a i za prosidbu.

Idealno mesto za prosidbu u zimskim periodima bi mogao biti klizalište na Wollman Ring-u, a 6 hektara bašte prekriven predivnim ružama bi bilo savršeno za prosidbu tokom letnjih perioda.

Trg Michelangelo, Firenca

Ovaj mali trg, koji je napravljen još u 19. veku se svakako može smatrati najromantičnijem mestu u Italiji. Sa jedne strane ga okružuje reka Arno, a sa druge strane posetioca očarava predivni predeo Toskane. Da li se na ovakvom mestu može dobiti odgovor ne?

Mandarin Oriental Hotel, Bankok

Mnogima od nas može biti veoma romantično sedeti na belim sedećim garniturama i posmatrati predivan predeo u hladovini ispod velikih bambusa ili palminih drveća, dok se pijucka poslepodnevni čaj.

Ovo mesto je veoma omiljeno među poznatim piscima poput Joseph Conrad, Noel Coward i Barbara Cartland. Naravno ko god se odluči za ovo mesto treba da bude svestan, da prosidba na ovakvom mesto nikako neće biti jeftina, ali će vredeti svaku paru, kada se dobije pozitivan odgovor.

Wailua vodopad, Kauai

Hawai je savršeno mesto za romantičnu avanturu, za rasplamsavanje ljubavi, pa naravno i za prosidbu. Ako zaista želimo da vidimo Hawai u svom pravom svetlu, najbolje ako izbegnemo veštački napravljena mesta za turiste i odemo u prirodu. Do Wailua vodopada se može lako stići kolima, bez obzira što ga okružuje veoma bogata flora. Ovaj vodopad se još od davnina smatra mestom gde su starosedeoci skačući u vodopad pokazivali svoju ljubav svojim izabranicama i na taj način se obavezali na večnu ljubav. Prosidba na ovakvom mestu je namenjena onima, koji vole romantiku i intimnu atmosferu.

Prema navedenim primerima možemo da vidimo da na svetu postoje brojna mesta, gde prosidba može biti savršena, ali ako zaista volimo svog partnera, nije potrebno otići na drugi kraj sveta da bi se na našepostavljeno pitanje dobio odgovor „Da“.

Izvorni link: http://polazak.com/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.