TurinSila Sahin, 25-year-old turski ljepote, koji živi u Berlinu, ona je postala prvi Turčin koji je izložen Playboy. To je sama oslobodila, njenu obitelj i mnogi muslimani su ogorčeni.

Crnka je do sada smatra da se uzročna jedan primjer kako biti moderna muslimanska djevojka u multietničkom društvu, savjest, piše britanski Daily Mail. Skandal nije prouzročio, a sve se pozivati ​​kao glumica u njemačkom telenovela Dobra vremena, loša vremena.

Onda je tu bio snimanje za muške magazine. Na naslovnici njemačkog Playboya ima snagu samo tako zamotan u upletena list sa izložena jedne dojke i ruke (gotovo) na nogama.

Premjesti ne samo na one fanove šokirani da ovako nešto jer nije očekivala, pogotovo bjesnilo njezine konzervativne turske obitelji. Majka je s njom izgubio sve kontakte.

 

Muslimani u zraku
„Fotografije Odlučio sam, jer sam konačno htio biti slobodan. Playboy ponudio mi oslobađanje od svih ograničenja koje sam morao biti podređeni u djetinjstvu. Kod kuće svi ljuti sada. Čak se i njegova majka ne govori sa mnom, što će biti samo sa starim roditelji, tetami i stričevi „, rekla je ona. Čak i najviše pomirljivo je bio njezin otac, ali je upozorio da će se s vremenom morati nositi ne samo s pritiscima koji žive u Njemačkoj, tursku zajednicu, ali muslimansko društvo u cjelini.

Povratak u djetinjstvo
Sila ne može biti. Da mislim i promijeniti nastoji potaknuti turske djevojke koje često dolaze iz vrlo stroga okruženja u kojima njihove obitelji nudi malo mogućnosti za razvoj, često njihov izbor partnera. „Predugo, pokušao sam učiniti sve što je pravo da svatko to volio . Ove fotografije su pritom potaknuti djevojke da postoji ništa krivo s tim, da odluče na svoj ​​način i žive kao što su oni sami zamislili. puka mogućnost da sam imao. Cijelo vrijeme sam bio zabrane izlazaka, govori mi da ne uredi, Neću previše atraktivan, bili smo ograničeni muškim prijateljima. „

Budući da je prvi Turčin koji je odlučio pokazati koliko kožu, kaže da se osjeća „kao revolucionarni Che Guevara“. „Ja živim jer želim da vi sami, inače mog postojanja neće imati nikakvog smisla.“ Na toplim riječima sreće iskusnih najmanje prijateljima i, naravno, čitatelje koji uživaju u svojim stranicama prelistali 12 vruće fotografije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.