Ponuda predstojećih letnjih aranžmana u „Kontikiju“. Poseta magičnim Kapriju, Ibici… U Tunis
tur-ibica-1LETNjU sezonu turisti dočekuju već u maju. Posetioce na odmor i uživanje na rajskim plažama zovu Turska, Španija, Italija, Egipat, Tunis, ali i susedi.

Pregršt aranžmana agencija „Kontiki travel“ nudi i za daleke destinacije – Dubai, Kubu, Dominikanu, Tajland i Indoneziju.

Šarm Italije
ZA sve ljubitelje očaravajućeg ambijenta južne Evrope, drugačijih predela i originalnog odmora, Sorento, Sicilija i Sardinija pokazuju blaga italijanskog turizma.

Prava lepota Italije upoznaje se obilaskom najpoznatijeg ostrva Mediterana – Kaprija, obale Amalfi sa slikovitim ribarskim selima, Napulja i Pompeje.

U ove predele se kreće sa „Kontikijem“od 20. juna za 520 evra (avio-prevoz, hotel sa tri „zvezdice“ i noćenje s doručkom).

 

Zanosna Španija
PREDIVNE plaže, skrivene uvale, čisto more i pošumljena obala u najpoznatijim letovalištima Majorke, Kosta Brave, Menorke i Ibice privlače turiste tokom cele godine. Ponuda je raznolika, kako za miran porodični odmor sa decom, tako i za noćni provod bez predaha.

Mistična Afrika

SEZONA tokom cele godine učiniće, kažu u „Kontikiju“, i ovoga puta Egipat i Tunis više nego atraktivnim. U prolećnim mesecima toplo more omogućava letovanje u Hurgadi i Šarm el Šeiku, a tu su i aranžmani za krstarenje Nilom, na koje se sa „Kontikijem“ polazi 14. april a za 499 evra. Obuhvata smeštaj na brodu sa pet „zvezdica“, pun pansion, sve ulaznice za lokalitete i povratnu avionsku kartu.

U Tunis, mešavinu Mediterana i nepregledne Sahare, kreće se tokom aprila i maja po cenama od 199 evra za osmodnevni aranžman u hotelu sa tri „zvezdice“, a obuhvata polupansion i avio-kartu.

Zov Jadrana

OBALA neizmerne lepote, su prednosti putovanja na Jadranu. Blizina, poznato govorno područje i mirisi borovine mame naše turiste.

U ponudi je Slovenija sa urednim gradićima, ali i razuđena hrvatska obala, od Istre do dubrovačke regije. Tu je i dobro poznata Crna Gora, sada sa visokim nivoom usluge.

PLOVIDBA

KRSTARENjE zapadnim Mediteranom počinje 22. aprila i traje 11 dana, sa 10 noćenja. MSC „Fantazija“ obilazi Đenovu, Marselj, Barselonu, ali i Tunis, Valetu, Taorminu, kao i Rim i Milano. MSC „Poesija“ plovi kroz Đenovu, Malagu, Kadiz, ali i Lisabon, Gibraltar, Alikante i Barselonu, po ceni od 990 evra, što podrazumeva avio-kartu i uslugu na brodu na bazi punog pansiona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.