sakiraSVETSKA pop atrakcija Šakira održala je u ponedeljak uveče prvi koncert u Beogradskoj areni, pred oko desetak hiljada ovdašnjih obožavalaca. Za razliku od svetskih i lokalnnih kolega, koji uglavnom kasne na nastupe, latino pop diva dozvolila je di-džeju da svega desetak minuta zagreje Beograđane.

Obučena u roze venčanicu, s velom na glavi i minimalno šminke, Šakira je bosa iz publike izašla na scenu, pozdravljajući se sa fanovima. Čim su krenuli taktovi prve pesme, kolumbijska čigra strgla je sa sebe venčanicu, ispod koje je imala zlatnu majicu u obliku ikre i uske crne helanke.

 

– Dobro veče Beograde. Dobrodošli na svirku koju ćemo zajedno pamtiti do kraja života. Mnogo sam srećna što sam u vašem gradu. Hajde da pevamo iz sve snage – rekla je Šakira, a zatim je počela da niže hitove iz duge i uspešne karijere.

Osim odličnih glasovnih mogućnosti i svirke, popularna pevačica u dugoj braon suknji predstavila je prestoničkim fanovima ljubavnu priču u vidu flamenko plesa, strastveno flertujući sa igračima. Pet najsrećnijih tinejdžerki imalo je priliku da zaigra na sceni sa omiljenom pevačicom, koja je nekoliko puta tokom koncerta neverovatnom brzinom menjala odevne kombinacije. Atraktivna plavuša je skoro dva sata đuskala, pevala, izvodila trbušni ples, svirala usnu harmoniku i gitaru, pozdravljala se sa fanovima i delila im žute ruže, a zatim je krenula dalje na sledeći koncert.
SVAĐA OKO MESTA

POSLE svađe oko mesta za sedenje na Šakirinom koncertu, Vesna G. (52) iz Trstenika pala je i povredila glavu. Sa posekotinama po čelu ona je prevezena u Urgentni centar.

Incident se dogodio na tribinama oko 20 časova, neposredno pred početak nastupa kolumbijske zvezde, dok je Vesna sa ćerkom tražila svoje mesto. Kada je pronašla broj sedišta koje je označeno na karti, ona je videla da na tom mestu sedi sredovečni čovek. Muškarac je, kako nezvanično saznajemo, posle kraće prepirke odgurnuo Vesnu koja je pala i glavom udarila u naslon stolice. (N. N. K.)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.