tur-sicilijaPovoljna ponuda obradovala turiste iz Srbije. Na Sitoniju za 138 evra. Grčka hit. Zabava u Bugarskoj. Metamorfozis idealan za one koji beže od gužve
Sicilija

PROLEĆE još nismo ispratili, a turističke agencije već dele popuste na aranžmane za gotovo sve destinacije. Pored odredišta za koja se najčešće odlučuju srpski turisti, kao što su Grčka i Turska, ove godine je pojačana ponuda za letovanje na Iberijskom poluostrvu, Sicilija se sve češće spominje, a mogu se povoljno pronaći i neke egzotičnije destinacije.

 

Sitonija

NEOBIČNOG imena i predivnog ambijenta, na samom početku Sitonije, Metamorfozis je već hit među turistima. Četinari koji ga okružuju stvaraju specifičnu mikroklimu u kojoj može da se diše „punim plućima“. Metamorfozis je idealan za one koji žele da pobegnu od gužve, što ne znači da mu nedostaju taverne, kafići i restorani.

Beogradska agencija „Astra travel“ u prvoj nedelji juna vodi u Metamorfozis po ceni od 138 evra za dvanaest dana u studio- apartmanu, uz popust od 10 odsto za uplate u gotovini. Ova cena važi uz sopstveni prevoz, a za autobus treba izdvojiti dodatnih 70 evra.

Sicilija

Ovoga leta Sicilija se izdvaja kao odredište za one koje bi da probaju nešto novo. Karnevalska atmosfera, ribarski čamčići i prepoznatljiva romantika ovog dela Mediterana učiniće da se osetite zaista posebno.

Agencija „Manga trip“ organizuje autobuske ture za Siciliju, do koje se stiže preko cele Italije, tako da će putnici biti u mogućnosti da vide celu „čizmu“. Cena aranžmana iznosi 455 evra za 13 dana, u hotelima sa dve ili tri zvezdice. Polazak je 15. jula.

Zlatni Pjasci

NAJPOPULARNIJE letovalište na obali Crnog mora, nacionalni park Zlatni Pjasci pored Varne opravdava svoj naziv. Pogodniji za mlađe goste, pored standardnih morskih „igara“, poseduje velike kapacitete za razne sportske aktivnosti. Tu su, naravno, sve vrste sportova na vodi, košarka, tenis, odbojka na plaži. Tu je ogroman izbor za noćnu zabavu.

Agencija „Džangl travel“ po ceni od svega 95 evra za deset polupansiona u hotelu sa tri zvezdice vodi u Zlatne Pjasce 30. juna i 6. jula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.