Zdravlje i Lepota - Lifestyle portal namenjen ženskoj populaciji sa praktičnim savetima i edukacijom - Nega Lica i Tela - Zdravlje Žene - Zdrav Život

Otkriveno što je potrebno za sretan brak

sretan_brakBritanska kolumnistica Mary Gold zaključila je da ženama više odgovaraju stariji muškarci. Ona tvrdi kako je ženama potrebna muška sofisticiranost, iskustvo i znanje, a da u takav odnos više ulažu stariji muškarci
Ženama je za uspješan brak potreban muškarac koji je od 10 do 15 godina stariji od njih

Ženama je za uspješan brak potreban muškarac koji je od 10 do 15 godina stariji od njih, i koji njihov odnos treba ispuniti sofisticiranošću i zavođenjem, i da treba znati kako se ophodi prema ženi, piše portal broj1.hr.

Ove uvjete, teško da može ispuniti mlađi muškarac, jer većina njih nije preboljelo 'dječje bolesti', poput nesigurnosti, a brojne žene kao najveću privlačnost muškaraca navode upravo samopouzdanje.

Osim toga, žene cijene pristojnost, i spremnost na ozbiljne i duboke razgovore, i smatraju da su to prednosti starijih muškaraca koji su naučili lekcije iz prethodnih ljubavnih veza, shvatili što žene žele, i što je to što im smeta, tvrdi Mary Gold.