cudne stvari koje hladnoca radi nasem teluKada nam je hladno naše telo reaguje na to na načine kojih nismo ni svesni. Evo nekih čudnih reakcija ljudskog organizma na hladnoću. 
ZAŠTO SE NAJEŽIMO KADA NAM JE HLADNO
Svima se to dešava. Stručno ova pojava se naziva cutis anserina. Razlog zašto se dešava je adrenalin. Kada adrenalin krene kroz krv ovo što vidimo na površni kože je reakcija mikro nervnog sistema. Ne postoje medicinski dokazi da je taj proces može da naškodi ljudima.
ODREĐENI DELOVI TELA KOD MUŠKARACA SE SMANJUJU NA HLADNOĆI
Izađete napolje na hladnoću i određeni delovi tela vašeg dečka se prosto smanje? To je priodna reakcija muškog organizma na hladnoću. Na taj način muško telo čuva testise, a time i spermatoziode i proizvodnju spreme, odnosno čuva mogućnost nastavka vrste.
MUŠKARCI SU ZAINTERESOVANIJI ZA SEKS TOKOM ZIMSKIH DANA
Postoj debata oko toga da li su muškarci ili žene aktivnije zimi. Razlike u polovima svakako postoje. Neki ljudi misle da je zima podgreva muške strasti, da su oni tada zainteresovaniji za seks.
ŽENAMA JE STVARNO HLADNIJE NEGO MUŠKARCIMA
Mnogo studija je dokažalo da je ženama hladnije nego muškarcima, a razlog tome je to sposobnost žene da donese dete na svet. Drhtavica je semo još jedna stvar sa kojom treba da se nosite kada inmate  matericu o kojoj treba da brninete.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.