Neka i štampač prati Vaš stil uredjenja domaIako smatrate da su svi štampači vrlo ogromni i ne uklapaju se u moderni životni stil, varate se! Kroz ovaj članak ćemo prikazati nekoliko modela koji su vrlo aktuelni, a pored toga i elegantni. Prave prelepe slike i štampaju fenomenalno. Nekoliko predstavljenih uređaja su čak i multifunkcionalni.
Canon PIXMA iX6550 je multifunkcionalni uređaj koji štampa i dokumenta i pravi kvalitetne slike. Ova izuzetna, kompaktna i moderna mašina poseduje brojne pozitivne karakteristike. Rezolucija štampe je do 9600 tpi uz minimalnu veličinu kapljice od 1 pl. Njegova brzina je takođe dobra, u crno belo štampa 11,3 dokumenata u minuti, a 8,8 slika. Možete zameniti samo ono mastilo koje se istrošilo, pošto sadrži odvojene držače. Njegov izuzetno kompaktni i moderni dizajn čini ga savršenim rešenjem za kuću i malu kancelariju – posebno ako je prostor važan. Sačuvajte uspomene tako što ćete trenutke iz video zapisa sa digitalnog fotoaparata pretvoriti u prelepe otiske pomoću softvera Full HD Movie Print kompanije Canon. Samo reprodukujte video zapis na računar i snimite kadar ili kadrove za štampanje.
HP Deskjet Ink Advantage 3525 All-in-One Printer je takođe multifunkcionalni uređaj sa više opcija. Štampa, skenira i fotokopira. Brzina štampe u boji je do 22 stranica u minuti (A4), a u crno belo 23 stranica. Rezolucija štampe: 4800 x 1200 dpi (kolor), do 1200 x 600 dpi (crno/belo). Cena je dosta pristupačna, a model je posebno elegantan i moderan. Lako će se uklopiti u svaki stilski uređen stan ili dom. Ovaj svestrani štampač takođe nudi i mobilnu štampu.
Evo i jedan specifičan štampač; Lexmark Forms Printer 2591n+. Namenjen je za štampanje širokih formulara visokog kvaliteta, a pored toga poseduje i funkcije kao što su riboni visokog prinosa, podršku za formulare sa više fontova i nadzor karaktera i stranica. Brzina štampanja je do 557 karaktera/sekundi pri 12 cpi (karaktera po inču) i robusan dizajn koji može da se prilagodi ekstremnim uslovima rada i opterećenjima. Pomoći će vam da budete produktivni gde god da se nalazite. Komandna tabla omogućava jednostavnu upotrebu i pristup svim funkcijama štampača, nadzoru karaktera i broju stranica, kao i pregledu fontova.
Što se tiče većih štampača predstavljamo: Brother MFC-J6910DW. Kompletan multifunkcijski uređaj A3 formata je konstruisan da u potpunosti zadovolji potrebe i najzahtevnijih kupaca. Ovaj model u sebi objedinjava sve četiri standardne funkcije, daje brzu, kvalitetnu i ekonomičnu crno-belu i kolor štampu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.