apikomoraUvodi se novina alternativne inhalacionske metode u lečenju respiratornih organa, migrene, stresa i preventivno kod sportaša.Po nazivu Apikomora zasniva se na udisanju vazduha iz pčelinjih košnice.Komore su smeštene u nekom vikend naselju gde se nalaze lekovite aromatične biljke.Iz takvih košnica izlazi eterično i aromatični vazduh koji utiče na zdravlje organizma.
Primenjuje se kod sledećih oboljenja:kod bronhitisa, sklonosti infekcijama, oslabljenog imunog sistema, kod alergije na ambroziju, hronične glavobolje, plućnih bolesti, stresa, depresije, pozitivno utiče na psihičku kondiciju.
Metod se preporučuje deci, odraslima, strarijim osobama a naročito sportašima.
Apikomora predstavlja montažnu kućicu 3X3 metra u kojoj su smeštene 4 komada košnice, koje će služiti za čarobnu terapiju.Na vrhu košnice su postavljeni inhalatori pomoću kojih će se izvlačiti vazduh iz košnice.Pčele ne dolaze u kontakt sa osobama niti oni ometaju u rad pčela.Tretman traje 30 minuta, da bi se osetio efekat potrebno je 5 tretmana u toku 10 dana.Osobama nudi uživanje u zdravoj energiji i lečenje indirektnim putem zujanjem pčela.
Za bezbednost dolazi se do komore u zaštitnom odelu i sama komora je opremljena antišok terapijom, ukoliko slučajno dolazi do uboda pčela.
Vazduh iz košnice dolazi u vidu aerosola to je mešavina cvetnog praha, meda, voska, matične mleči, propolisa, nektara i svega onoga što pčele u prirodi nadju i unesu u košnicu to se sve može udisati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.