borba_protiv_celulitaNakupine masnih naslaga na kritičnim dijelovima tijela s dolaskom toplog vremena postaju najveći problem pripadnica ljepšeg spola. Rješenje je moguće pronaći u intenzivnim tretmanima koji pomažu dovesti tijelo u red
Trbuh i bokovi su najosjetljivije područje kod žena i najpodložniji za stvaranje masnih naslaga

Svaka žena na određenim dijelovima tijela ima nakupina masnih naslaga. Najbolje rješenje za lokalizirane nakupine masnih naslaga su proizvodi koji sadrže aktivne sastojke koji učinkovito oblikuju tijelo. Koža već nakon prvog nanošenja postaje čvrsta, glatka i hidratizirana.

Darujemo vam tretman za Vitkije Tijelo Trbuh i Bokove

 

Trbuh i bokovi su najosjetljivije područje kod žena i najpodložniji za stvaranje masnih naslaga i jastučića. Pravilno odabrani tretmani koji potiču razgradnju masnih naslaga mogu riješiti ovaj problem bez mnogo odricanja i bez gladovanja. Svakodnevnim nanošenjem moguće je postići željenu figuru.

Aktivni sastojci morske alge, voska od heljdinog meda, gorka naranča te sastojak Bioredux-complex koji je mješavina morske soli, smeđih algi i karite maslaca smanjuje obujam trbuha za 1,5 konfekcijski broj u četiri tjedna te obujam struka do 4 cm u samo 4 tjedna.

Djelovanje tretmana Somatoline Cosmetic Trbuh i Bokovi potiče razgradnju masnih naslaga, a ‘toplo-hladno’ djelovanje povećava učinkovitost aktivnih kozmetičkih sastojaka za bolju čvrstoću kože te produžuje učinak preoblikovanja tijela.

Tretman Somatoline Cosmetic za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni garantira vitkije tijelo tijekom sna. Preporučuje se ženama s masnim naslagama u području bokova i bedara koje žele intenzivan tretman i brze rezultate u postizanju vitkosti. Proizvod djeluje preko noći, kada se pojačava cirkulacija i podiže temperatura tijela te se kao posljedica toga ubrzavaju metaboličke reakcije. Pogoduje izlučivanju suvišne tekućine i ima učinak zaglađivanja kože zahvaljujući morskim solima i glini.

Pravilnom i redovitom upotrebom tretmana postiže se do 33 posto vitkija tijelo u samo dva tjedna.

Ovaj tretman razgrađuje prekomjerne nakupine masnih naslaga, potiče izlučivanje prekomjerne tekućine iz tijela te zaglađuje i vlaži kožu i to pomoću aktivnih sastojaka BioUltraslim-complex koji je mješavina morske soli, smeđih algi i karite maslaca te amazonske bijele gline.

Zadovoljna vam daruje tretmane za vitkije tijelo!

3 tretmana Somatoline Cosmetic za Vitkije Tijelo Trbuh i Bokovi dobile su Ivana Ivošević iz Rijeke, Kristina Kiršić iz Nedeščine i Barbara Slanec iz Petrinje.

Uz žene i muškarci se s dolaskom toplijih dana susreću s viškom masnih naslaga i to na trbuhu i struku. Inovativna linija MAN za muškarce preoblikuje i učvršćuje kožu trbuha, abdomena i jastučića na struku.

I muškarci mogu posegnuti za linijom proizvoda

Redovitom i pravilnom upotrebom Tretmana za Trbuh i Abdomen Intenzivni Noćni smanjuje se obujam za 2 cm u 4 tjedna, tijekom sna.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.