Terme Jezerčica smještene su na izvoru prirodne ljekovite termalne vode

Terme Jezerčica, smještene u srcu Hrvatskog zagorja, svoju široku ponudu grade na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode, koja je ujedno i najveće bogatstvo wellness centra “Kapljica“. Wellness centar nudi bogat izbor masaža, beauty tretmana za njegu lica i tijela, a opustiti se možeš i u spa zoni ili hidromasažnom bazenu

U srcu Hrvatskog zagorja, kraju koji svojom ljepotom i pitomošću privlači goste tijekom cijele godine, Terme Jezerčica su prije pet godina počele graditi svoju široku ponudu na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode temperature 38 ˚C. Upravo je ona najveće bogatstvo wellness centra “Kapljica“.

Wellness i gastro ponuda za potpuni užitak

Wellness centar nudi bogat izbor zapadnih i istočnih tehnika masaža, beauty tretmana za njegu lica i tijela, a opustiti se možeš i u spa zoni ili hidromasažnom bazenu.

Kao specifičnost 48 funkcionalno opremljenih soba ističe se prirodna izvorska termalna voda, provedena kroz cijeli kompleks hotela. Osim sustava inteligentnih soba i wellness usluga,

ugodnom boravku će zasigurno doprinijeti i opuštanje u parku hotela te vježbanje u fitness studiju.

 

Brojni su poslovni gosti i seminarci u Termama Jezerčica našli idealno mjesto za nesmetano odvijanje seminara, prezentacija ili sastanaka. To im je omogućeno u četiri tehnički moderno opremljene kongresne dvorane u kojima može raditi do 200 sudionika.

U restoranu hotela uživat ćeš u poslovnom ručku ili večeri, nedjeljnom ručku, a osoblje će se potruditi i mladencima osigurati lijep početak zajedničkog života.

Posebno se ističe gastro ponuda hotela koju gosti ne prestaju hvaliti, a kao najveću vrijednost ističu osoblje koje će te neprestano šarmirati. Kvalitetu  usluga potvrđuju i certifikat za kvalitetu ISO 9001, te certifikat sigurnosti hrane HACCP.

U kolovozu se otvara Vodeni park i novi wellness centar!

U Termama Jezerčica krenuli su s izgradnjom novog Vodenog parka i wellness centra. Grade se četiri nova bazena: plivači, dječji, bazen s vodenim toboganima i bazen za relaksaciju i opuštanje. Posebnost novih sauna je u tome što će one biti panoramske s pogledom na zagorsko zelenilo i velikom terasom za sunčanje.

Sav bazenski kompleks bit će u funkciji tijekom cijele godine jer će Vodeni park biti zatvorenog tipa s pomičnim stijenama i pomičnim krovovima koji se tijekom ljetnog razdoblja otvaraju. Otvorenje Vodenog parka očekuje se početkom kolovoza ove godine!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.