igricePlesanje vam i tek kako može pomoći da rasplamsate ugašene strasti koje su do nedavno harale vašim odnosom. Seks se sveo na minimum, a i u tim mrvicama ne uživate kao što ste nekada. Kada plesanje postane deo vašeg zajedničkog slobodnog vremena, varnice će ponovo zaigrati i poželećete da zauvek ostanete u njenom/njegovom naručju.

Plesanje u dvoje podrazumeva telesni kontakt, lagane dodire, ali i čvrst muški zagrljaj oko struka partnerke sa kojom deli podijum. I dok se vaša tela njišu u ritmu romantične ili seksi muzike, zavisi kako je ko doživljava, kontakt očima dodatno pojačava uzbuđenje koje inače ne prestaje da dostiže najviše nivoe.
Nek vas muzika ponese
U početku, kada upišete neki od kurseva salse, rumbe, tanga ili bilo kojeSalsa druge igre koju volite, vaši pokreti biće mehanički, razmišljaćete kako da odigrate pravilno, kako da ne napravite grešku u koracima, a biće vas stid svaki put kako voljenom zgazite nogu. Umesto u njegove/njene oči, vaš pogled biće usmeren u sopstvene noge i korake koje pravite. Muziku nećete doživljavati emocionalno, već ćete se non-stop prisećati kuda nogu kad zasvira ovo, na koju stranu kuk kad čujem ono.
Prlično dosadno, zar ne? Kako bi ples bio zabava i ulje koje ćete dosuti na Rumbavatru koja se još nije u potpunosti ugasila, brzo se oslobodite. Ne mislite na greške, nema ih u plesu, osim ako niste profesionalac. Pratite muziku, ona treba da vas vodi. Zanjišite se onako kako u tom trenutku osećate da treba, zaboravite na druge i fokusirajte se isključivo na onog koji vas mami istim tim bezobraznim pogledom i prljavim pokretima koji vas uzbudjuju.
Probudite zavodnicu u sebi
Plesanje povećava nivo samopouzdanja. Igrajući, osetićete se mnogo više privlačni samima sebi, pa samim tim i partneru. Na vašim muški izvajanim nogama mišići će postajati još vidljiviji, a ramena koja vaša draga ne može da obuhvati u tom trenutku činiće se i vama i njoj još snažnijim i lepšim. Njihanjem ženstvenih kukova osećaćete se kao Dženifer Lopez, a vaš voljeni će jedva čekati da na njih položi ruke.
A kada prekoračite prag svoga stana, čitava kuća postaće podijum za ples, to jest seks, ondnosno tada će seks biti kao ples. Primamljivo, zar ne?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.