Akvaparkovi su idealno mesto da se opuste svi članovi porodice. U našoj zemlji ima ih sasvim dovoljno i nije vam potrebno mnogo novca za uživanje u nekom od njih.
AKVAPARK U JAGODINI
Nalazi se u najlepšem delu grada u okviru sportsko-turističkog kompleksa “Đurđevo brdo”. Sadrži sedam bazena za sportske i rekreativne aktivnosti sa vodenim atrakcijama za decu i toboganima. Za one željne avanture postoji i ekstremni tobogan dužine 150 metara, na visini od 15 metara. Akvapark sadrži terene za mali fudbal, košarku, rukomet, odbojku i stoni tenis. Postoji i kutak za decu sa ljuljaškama i klackalicama. U okviru akvaparka nalazi se restoran brze hrane i kafe-bar.
ZIMSKI I LETNJI PARK „ŽDRELO“
Mlavske terme koje se nalaze u podnožju Homoljskih planina predstavljaju turistički centar okružen bogatom prirodom pogodnom za lov i ribolov. Akvapark se nalazi u okviru objekta “Dvorac”, koji obiluje velnes uslugama. Akvapark sadrži bazene sa termalnom lekovitom vodom toplote između 30 i 40 stepeni Celzijusa i bazen sa slanom hladnom vodom. Bazeni rade i leti i zimi a u zatvorenom bazenu nalaze se tobogani “Džungla”, “Kobra” i “Zebra”, u kojima uživaju kako deca tako i odrasli.
AKVAPARK U VRNJČAKOJ BANJI
U okviru apartmanskog kompleksa “Sani hil spa-centra” nalaze se četiri bazena različitih dimenzija sa vodenim toboganima za decu i odrasle, vodopadima, te barovima i velikom terasom sa slamenim suncobranima. Pored akvaparka, gosti Vrnjačke Banje mogu da uživaju i u novoizgrađenom Japanskom vrtu u centralnom Vrnjačkom parku. Ovaj vrt je jedan od najvećih te vrste u ovom delu Evrope. U okviru kompleksa postoji otvoreni bazen i moderni spa-centar sa sauna-parkom, masaža centrom i džakuzijem.
„IZVOR“ U ARANĐELOVCU
Spa i velnes programi hotela “Izvor” obuhvataju bogate sadržaje. U sklopu hotelsko-turističkog kompleksa nalazi se i akvapark sa tri bazena, dvanaest velikih tobogana, od kojih je najviši 22 m, s dečjim atrakcijama, nacionalnim restoranom, kafeima, terenima za male sportove i tenis, kao i s amfiteatrom za koncerte i druge događaje na otvorenom prostoru. Akvapark “Izvor” se nalazi u Aranđelovcu u Bukovičkoj banji, na samo sat vremena vožnje od Beograda.
STARA PAZOVA
Akvapark, juče otvoren u Staroj Pazovi, jedan je od najzanimljivijih zabavnih parkova blizu Beograda.
Park zasad ima pet bazena od kojih su tri bazena namenjena deci, a dva su za odrasle.
Za narednu sezonu planira se izgradnja još nekoliko bazena.
„PETROLEND“
Na 20 kilometara od Novog Sada otvoren je najveći akvapark u našoj zemlji – “Petrolend”. Oazu zabave na osam hektara čine šest bazena, tobogani, plaže, sportski tereni… Ogroman bazen za relaksaciju prvi je od šest različitih delova “Panonskog mora” ispunjenih geotermalnom vodom čija je temperatura 46 stepeni. Silaskom sa Kraljevske kule, sa koje se spušta dugačak vodeni vir, vodi put do središta “Petrolenda”, koji podseća na daleke egzotične destinacije.

{gallery rows=2 cols=3}top7{/gallery}

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.