Zdrava_vodaZa očuvanje našeg zdravlja voda je od vitalnog značaja.Osnovni rastvarač za sve metaboličke procese, reguliše telesnu temperaturu, podmazuje zglobove, odstranjuje toksine iz našeg organizma i predstavlja vitalni deo ćelija svih živih bića.
Zdrava voda osvežava, izuzetnog ukusa raspolaže visoki procenat rastvorenog kiseonika i prirodnih antioksidanata. Zdrava voda nastaje od čiste vode, pročišćene filtracijom i reverznom osmozom, koji je najsavršeniji proces prečišćavanja.Koriste se netoksične membrane, koje propuštaju samo molekule vode, zadržavajući sve organske i neorganske elemente, viruse, bakterije i ostale mikroorganizme. Toj prečišćenoj vodi se dodaje kiseonik po specijalnoj licencnoj O2 tehnologiji.Pomoću rezervnom osmozom se dobija idealno prečišćena voda koja se optimalno mineralizuje sa niskim sadržajem minerala, koji se može piti svakodnevno u neograničenoj količini.Naročito je preporučljiva za decu i sportiste.
Najčešće vodu za piće uzima se iz vodovoda gde je nivo kiseonika u proseku iznosi 4-6 mg/lit.Kao izvor služe rečne, izvorske, podzemne vode.Nakon hemijskog, fizičkog prečišćavanja voda stiže do naših domova gde nema mogućnosti da se obogati kiseonikom.

Zdrava voda je flaširana nivo kiseonika iznosi izmedju 35-40 mg/lit što znači da je 10 puta sadrži više kiseonika nego gradska voda.
Kada je nivo kiseonika u krvi visok mnogo bolje se osećamo, misli su nam zdraviji, imamo puno energije i zdraviji smo.
Savremena tehnologija omogućava otkriće putem magnetne rezonance, da voda sa česme ili bunara  sadrži lance od 10-13 H2O molekula.Obogaćena voda O2-kao što je zdrava voda sadrži  5-6 H2O molekula u jednom lancu i zbog toga lako i bolje se ta voda apsorbuje nego druga voda ili sa česme.
Naš digestivni trakt napaja se kiseonikom, putem krvi, prenosi se u jetru zatim stiže u krvotok celog tela pa i do imunog sistema, koji bolje funkcioniše, doprinosi boljem zdravlju i raspoloženju.
Zdrava voda ima niz prednosti:osvežava, obogaćena kiseonikom, neutrališe slobodne radikale, koji mogu da izazivaju bolest, jača imuni sistem, poboljšava varenje, povećava budnost i energiju, ubrzava oporavak posle bolesti, daje bolji ukus čaju, kafi i voćnim napitcima.
Svakome preporučujem zdravu vodu za zdrav život.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.