borogal-kremPAKOVANJE
Tuba sa 25 g krema.
SASTAV
100 g krema sadrži: boratne kiseline 3g.
DEJSTVO
BOROGAL je krem blagog antiseptičkog delovanja, namenjen za ublažavanje i otklanjanje tegoba kod površinskih zapaljenskih oboljenja kože. Boratna kiselina, aktivni princip krema BOROGAL, deluje bakteriostatski i fungistatski, te sprečava razvoj infekcije na obolelom mestu. Podloga BOROGAL krema ima dobra kozmetička svojstva: omogućava normalno funkcionisanje kože, omekšava je i popravlja joj elastičnost. BOROGAL formira na koži mat, nevidljiv film, koji se lako spira vodom i ne prlja odecu. TERAPIJSKE INDIKACIJE
Krem BOROGAL se primenjuje za ublažavanje tegoba, pospešivanje epitelizacije i negu kože kod: – zapaljenskih promena na koži – iritacija i ojeda, posebno na pregibima, izazvanih trenjem ili prekomernim znojenjem – oštećenja i isušenosti kože uzrokovane primenom sredstava za održavanje lične higijene i hemijskih depilatora ili radom sa deterdžentima.
DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Naneti krem BOROGAL 2-3 puta dnevno na oštećene ili obolele površine kože i blago utrljati.
UPOZORENJE
Krem BOROGAL ne treba nanositi na otvorene rane ili na velike površine abrazirane kože. Ne preporučuje se primena u male dece. Samo za spoljnu upotrebu.
NAČIN ČUVANJA
Čuvati na hladnom mestu.
ROK UPOTREBE
5 godina

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.